Facebook introduce chatul LIVE pentru recuperarea conturilor

vineri, 17 decembrie 2021, 23:21
1 MIN
 Facebook introduce chatul LIVE pentru recuperarea conturilor

Facebook introduce chatul LIVE pentru recuperarea conturilor, ca formă de suport pentru utilizatorii rămași fără credențiale. Noua inițiativă oferă suport îmbunătățit atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru utilizatorii normali.

Facebook spune că acum testează „asistență prin chat live pentru unii utilizatori vorbitori de limba engleză din întreaga lume, inclusiv creatori, care au fost blocați de conturile lor”. Compania spune că este prima dată când oferă asistență live pentru această problemă. Mai mult, se concentrează asupra persoanelor care nu se pot conecta. Fie din cauza activității neobișnuite, fie pentru că au încălcat standardele comunității.

Alte modificări anunțate în această săptămână includ o moderare mai bună a comentariilor cu blocarea cuvintelor cheie. Dar și asistență pentru moderare care poate ascunde automat comentariile cu linkuri sau imagini. Va exista și posibilitatea de a bloca un utilizator. Împreună cu orice conturi noi pe care încearcă să le facă mai târziu. Va fi instituit și un loc dedicat pentru vizualizarea comentariilor ascunse.

Aflați amănunte de pe noobz.ro.

Comentarii