Femeie care alerga lângă Lacul Morii din Capitală, ucisă de câini. Anul trecut, ea fusese atacată de câini în aceeași zonă

sâmbătă, 21 ianuarie 2023, 14:15
2 MIN
 Femeie care alerga lângă Lacul Morii din Capitală, ucisă de câini. Anul trecut, ea fusese atacată de câini în aceeași zonă

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Conform unor surse judiciare, este vorba despre aceeași femeie care în luna aprilie a anului trecut a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă.

FOTO: Ana Oros, femeia sfâșiată și ucisă de câini în București, victima animalelor și în 2022. Facebook / colaj Fanatik

Poliția Capitalei a anunțat că Secția 20 Poliție a fost sesizată prin 112 că o persoană care alerga în zona unui lac din sectorul 6 ar fi fost mușcată de câini.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.
În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei, printr-un comunicat de presă.
Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că victima este o femeie în vârstă de 43 de ani, care ar fi fost atacată de o haită de 7-8 câini la câteva sute de metri distanță de digul Lacul Morii. Cel care a sunat la 112 a fost un cetățean care a văzut de la depărtare ce s-a întâmplat și a încercat sa intervină, dar ar fi fost prea târziu când a ajuns, au mai spus sursele citate.

Este vorba despre aceeași femeie care în luna aprilie a anului trecut a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă. Ea făcea jogging tot lângă digul Lacul Morii când a fost atacată de câini, suferind răni multiple la cap și la membre. Atunci, femeia a fost salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă.

Primăria Capitalei a anunţat că purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu, şi un reprezentant de la Poliţia Locală Bucureşti merg la faţa locului.

Reprezentanții Autorității pentru Supravgherea și Protecția Animalelor (ASPA) susțineau atunci că echipele care au mers în zona unde a fost atacată femeia au găsit 8 câini. Dintre aceștia, unul a fost tranchilizat, iar restul au fugit pe proprietăți private, susținea instituția.

Primăria Sectorului 6 a spus că terenul pe care a fost atacată victima este unul privat – ar fi aparțiut CAP, iar împroprietăririle ar fi fost făcute de autoritățile din Chiajna.

Comentarii