Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a împlinit 19 ani. Iată cum arată Eliza acum!

marți, 19 septembrie 2023, 14:24
2 MIN
 Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a împlinit 19 ani. Iată cum arată Eliza acum!

Adriana Iliescu a devenit mamă la 67 de ani, o vârstă remarcabilă, atunci ea a apelat la tehnici medicale speciale care au ajutat-o să-și îndeplinească visul de a deveni mamă și dorința i s-a îndeplinit după ce a avut parte de cele mai bune tratamente, de medici renumiți și pricepuți.

Fiica Adrianei Iliescu este o domnișoară în toată regula. Tânăra are 19 ani și este foarte bună la învățătură și mama ei i-a oferit o educație aleasă. Eliza este pregătită și sigur se va descurca în viitor, pentru că este o fire foarte ambițioasă. Eliza a luat Bacalaureatul cu 9.50, iar acum este înscrisă la două facultăți, la Facultatea de Litere și Facultatea de Științe Umane, pentru că are două materii preferate: filosofia și limba română.

Adriana Iliescu este tare mândră de fiica ei și a mărturisit că Eliza este o studentă eminentă are note numai de 9 și 10 la facultate.
”Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă. Este bine cu facultatea, pregătește referate, proiecte și tot așa. Învață!”, a declarat Adriana Iliescu, pentru Click! 
Eliza Iliescu

Nașul a fost prof. dr. Bogdan Marinescu, directorul maternității din acel moment, care a promis că va avea grijă de Eliza toată viața, dar lucrurile între timp s-au schimbat, iar medicul a declarat că nu a mai păstrat legătura cu ele două.

“Nici eu nu am alte amănunte, doar ceea ce a apărut prin presă. Nu am mai ținut legătura. Dar știu că ultima dată erau bine. Ultima dată cred că am vorbit cu ea (n.r. Eliza) acum doi ani. Nici cu mama ei nu am mai ținut legătura. Fiecare suntem cu treaba lui. Nici de sărbători nu ne-am văzut. Dacă nu au mai dat niciun semn de viață… La noi nu a fost un contact permanent. Fiecare este cu viața lui. Repet, nu, nu am mai ținut legătura cu ei.”, a declarat prof. dr. Bogdan Marinescu, pentru Cancan.ro.

Comentarii