Fiica lui Vadim Tudor neagă că s-a căsătorit și că a rămas văduvă. Dar există acte!

marți, 16 noiembrie 2021, 13:23
1 MIN
 Fiica lui Vadim Tudor neagă că s-a căsătorit și că a rămas văduvă. Dar există acte!

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, nu pare deloc afectată de decesul celui care i-ar fi fost soț, jurnalistul Tano Dan Alexandru, ba chiar neagă, în ciuda actelor oficiale, publice, că ar fi fost căsătoriți.

FANATIK a contactat-o pe Lidia, fiica lui Vadim Tudor, cea care, în teorie cel puțin, este văduva jurnalistului și scriitorului Tano Dan Alexandru. Doar că, spre surprinderea jurnaliștilor, în prima conversație telefonică, fiica lui Vadim Tudor a negat cu vehemență că ar fi fost căsătorită, pentru ca, în a doua, să își nuanțeze totuși discursul, invocând faptul că e viața ei privată și nu dorește să ofere informații.

Conform actelor consultate, Lidia, fiica lui Vadim Tudor, și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, anunțul cu privire la mariajul lor fiind, făcut, așa cum este legal, pe data de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

Din păcate, Tano Dan Alexandru s-a stins din viață la trei luni și șase zile de la căsătorie, pe 16 octombrie 2021, anunțul decesului său fiind făcut chiar și în publicația România Mare, revista deținută de Lidia, fiica lui Vadim Tudor și la care acesta colabora.

Tano Dan Alexandru avea 51 de ani și, conform revistei România Mare, era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor, fiind, de asemenea, și scriitor.

Aflați amănunte de pe fanatik.ro.

Comentarii