Fiul și-a prins braţul într-un utilaj, iar tatăl a murit în urma șocului!

miercuri, 10 noiembrie 2021, 14:32
1 MIN
 Fiul și-a prins braţul într-un utilaj, iar tatăl a murit în urma șocului!

Accident grav în câmp! Un tânăr de 40 de ani a suferit leziuni corporale grave după ce și-a prins brațul în mecanismul unui utilaj cu care desfășura activități agricole. La fața locului, salvatorii alertați prin serviciul de urgență l-au găsit inconștient și pe tatăl tânărului, care nu a răspuns la manevrele de resuscitare, declarându-se decesul acestuia. Se pare că bărbatul nu a rezistat şocului şi a făcut infarct.

Cei doi bărbaţii se aflau pe câmp când, într-un moment de neatenţie, tânărul a fost prins de un utilaj agricol, unul dintre braţe fiindu-i amputat. Tatăl său în vârstă de 63 de ani nu a putut rezista şocului, iar în momentul în care şi-a văzut fiul rănit, inima i-a cedat, medicii constatând, la sosirea la faţa locului, decesul bărbatului.

Persoane din jur au intervenit pentru a-l ajuta pe bărbatul cu mâna prinsă în utilaj până la sosirea echipajelor medicale.

”Suportul vital de bază și cel avansat au fost susținut peste 40 de minute, însă fără a readuce semnalele vitale bărbatului. Cel de-al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis presei salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Aflați amănunte de pe agrointel.ro.

Comentarii