Fost deputat PSD, cu bani în cont, vrea ca statul să îi plătească aparatul auditiv (cel acordat nevoiașilor)

luni, 19 decembrie 2022, 08:15
1 MIN
 Fost deputat PSD, cu bani în cont, vrea ca statul să îi plătească aparatul auditiv (cel acordat nevoiașilor)

Petre Cioabă a devenit deputat de Teleorman după ce Liviu Dragnea a fost forțat de împrejurări să petreacă niște ani la Penitenciarul Rahova. 

După finalizarea mandatului, fostul parlamentar și-a menținut statutul social la nivel local, continuând să fie președintele Organizației de Pensionari PSD din Teleorman. Și, pentru că nu mai auzea bine doleanțele pensionarilor cu carnet de partid, Petre Cioabă și-a dorit un aparat auditiv performant. Până aici totul e în regulă. Numai că Petre Cioabă a decis că nu-și permite, din pensie, să plătească dispozitivul și a cerut Consiliului Local Alexandria un ajutor de urgență. Da, adică acel tip de ajutor pe care, de obicei, comunitățile locale îl acordă oamenilor nevoiași, aflați în situații limită, de obicei cu privire la intervenții medicale urgente și prea costisitoare.

Fostul deputat PSD de Teleorman, care a ocupat locul lui Dragnea în Parlament după condamnare, are în conturi 172.000 de lei, iar indemnizația de parlamentar pe anul 2020 a fost de 132.000 lei. Soția, deși pensionară, încă lucrează ca profesor la Școala Sanitară Postliceală de unde încasează un salariu de 33.000 lei net/an, scrie Investigatoria.

Mai mult, pe  Investigatoria.

Comentarii