Fostul premier Mihai Tudose nu exclude un tandem Ciucă preşedinte şi Ciolacu premier

miercuri, 15 noiembrie 2023, 21:29
1 MIN
 Fostul premier Mihai Tudose nu exclude un tandem Ciucă preşedinte şi Ciolacu premier

Managerul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare din 2024, Mihai Tudose, afirmă că este timpul ca România să aibă un preşedinte social-democrat, deşi nu exclude varianta unui tandem Nicolae Ciucă la preşedinţie şi Marcel Ciolacu premier.

Mihai Tudose a fost întrebat, miercuri seară, la Antena 3, dacă în 2024 este posibil un tandem PNL – PSD, cu Nicolae Ciucă la preşedinţie şi Marcel Ciolacu încă 4 ani prim-ministru şi a afirmat: ”Teoretic, este posibil orice. Practic, eu cred că este timpul să avem un preşedinte social-democrat”.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar fi acest preşedinte social-democrat, Tudose a precizat: ”Astăzi, în seara aceasta vorbind, oamenii din partid – preşedintele candidează la preşedinţie”.

Tudose a afirmat, în repetate rânduri, că preşesintele partidului este persoana cu cea mai mare legitimitate şi este normal să candideze la preşedinţia, el precizând că PSD a trăit perioade în care partidul nu a trans pentru candidat, iar rezultatele s-au vâzut. Un astfel de moment a fost când Viorica Dăncilă a candidat în alegerile prezidenţiale, iar Mihai Tudose a afirmat că nu a fost votată nici de toţi membri de partid.

Comentarii