FOTO Autocar plin cu angajați ai unei companii din Iași, răsturnat la Tg. Frumos. Șase persoane, transportate la spital

sâmbătă, 09 septembrie 2023, 07:53
2 MIN
 FOTO Autocar plin cu angajați ai unei companii din Iași, răsturnat la Tg. Frumos. Șase persoane, transportate la spital

Un accident de circulație a avut loc la Tg. Frumos in noaptea de vineri spre sambata, 8-9 septembrie, fiind implicat un autocar în care se aflau 30 de persoane, cei mai mulți navetiști. În urma coliziunii cu un autoturism, autocarul s-a răsturnat într-un șanț.

În autocar se aflau angajați ai unei companii din Iași. Vorbim de oameni din Pașcani și zonele limitrofe care se întorceau acasa, de la schimbul de noapte.

După intervenție, ISU Iași a oferit următorul comunicat: „În autocar se aflau 30 de persoane, iar in autoturism 2 persoane. Pentru defluirea pasagerilor din autocar a sosit un alt mijloc de transport. Au rezultat 6 victime conștiente neîncarcerate care au fost preluate de către echipajele medicale sosite la locul solicitării”.

Patru persoane din autocar, cu vârste între 42 de ani și 56 de ani, au fost în evaluare și tratate în UPU Sfântul Spiridon Iași cu contuzii toraco abdominale și de membre. Profesor doctor Diana Cimpoieșu ne-a precizat în această dimineață că persoanele au putut merge la domiciliu.

Cauza accidentului este în curs de stabilire. Din primele informații se pare că șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un șofer, în timp ce conducea un autoturism pe DN 28 A în localitatea Tg. Frumos din direcţia Iaşi către Paşcani, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers fiind lovit de un autocar care circula în mod regulamentar. In urma impactului autocarul a părăsit partea carosabilă intrând în şanţul de colectare a apelor pluviale.

În urma accidentului patru pasageri din autocar au suferit leziuni sau atacuri de panică, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale” se arată într-un comunicat emis de IPJ Iași.

 Din fericire, nu sunt victime cu răni grave. Șase pasageri au fost duși la spital, iar în urma consultațiilor medicale au fost externați.

La locul accidentului au intervenit 3 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, EPA Tg. Frumos, EPA Pascani, TIM, 2 ATPVM si 2 ambulante tip B de la SAJ.

Pasagerii au fost preluați de un alt autocar.

Sursa: newspascani

FOTO: bittvinfo

Comentarii