FOTO Autoritățile ieșene, CORIGENTE la deszăpezire. Așa arată drumurile din Iași și județ, de parcă nu ar exista utilaje

luni, 08 ianuarie 2024, 10:57
1 MIN
 FOTO Autoritățile ieșene, CORIGENTE la deszăpezire. Așa arată drumurile din Iași și județ, de parcă nu ar exista utilaje

Nici 24 de ore de ninsoare nu sunt, iar Iașul se îndreaptă cu pași repezi spre titulatura de ”județ blocat” de zăpadă.

Străzile din Iași sunt acoperite de cel puțin 5 cm de zăpadă, iar  pe cele din județ grosimea stratului este mai mare.

Așa arată Șoseaua Păcurari, la ora 10:30:

La fel, și în Nicolina:

Așa se intră în Iași prin Bucium:

Circulația dinspre Beazu spre Copou, blocată:

În cazul Breazu-Copou, un internaut a scris pe Facebook, că primăria Rediu ar fi trimis în cele din urmă un utilaj de deszăpezire pentru a da drumul circulației.

Traficul prin Miroslava, o aventură plină de nervi: 

Iar cei care trăiesc la sate, nici gând să aibă vreo șansă să iasă cu mașina din curte, drumurile fiind acoperite cu troiene de zăpadă:

Rețelele de socializare sunt pline cu zeci de imagini din toate colțurile județului, toate sugerând o singură idee: ninsoarea a învins autoritățile locale, chiar dacă acestea se laudă pe paginile lor de Facebook că au trimis utilaje de deszăpezire la stradă.

Internauții s-au împărțit în două tabere: unii critica intens activiatea slabă a autorităților, iar alții susțin că șoferii ar fi trebuit să nu pornească azi la drum din cauza condițiilor meteo.

În replică, internauții care folosesc mijloacele CTP susțin că acestea circulă greoi, stațiile fiind arhipline de călători.

Comentarii