FOTO Cum și-a găsit mașina un sibian după o avarie la apă

joi, 27 ianuarie 2022, 11:58
1 MIN
 FOTO Cum și-a găsit mașina un sibian după o avarie la apă

Un sibian care locuiește în cartierul Valea Aurie și-a găsit mașina zilele trecute sub un strat gros de gheață, după ce peste noapte a apărut o avarie într-o conductă și apa a țâșnit peste parcare.

Evenimentul a avut loc pe strada Agârbiciu din municipiul Sibiu, locatarii spunând că în zonă apar probleme frecvent legate de conducta de apă.

Pentru că la începutul săptămânii temperaturile au coborât până spre minus 19 grade Celsius, apa care a căzut peste mașini a format un strat gros de gheață.

Contactat de reproterul Turnul Sfatului, directorul societății Apă Canal Sibiu le-a dat dreptate sibienilor nemulțumiți de situația apărută și a explicat faptul că au făcut toate eforturile necesare pentru ca totul să revină la normal.

”Proprietarul autovehiculului afectat de această defecțiune a fost ajutat de către angajații Apă Canal Sibiu să-și „dezghețe” mașina, prin transportarea și gararea temporară într-un garaj încălzit. Practic, nu au existat daune ci doar un disconfort temporar cauzat de acest incident și le mulțumim pentru înțelegere”, spune Vasile Maier, directorul Apă Canal.

Mai mult, pe turnulsfatului

Comentarii