FOTO: Impact nimicitor între un autoturism şi un autoutilitară: trei morţi pe loc

vineri, 26 februarie 2021, 10:12
1 MIN
 FOTO: Impact nimicitor între un autoturism şi un autoutilitară: trei morţi pe loc

Un accident s-a produs vineri dimineaţă în judeţul Giurgiu, pe DN 5, în localitatea Călugăreni, 10 persoane fiind implicate, dintre care trei au fost încarcerate.

Potrivit ISU Giurgiu, a fost activat planul roşu de intervenţii. Coliziunea s-a produs între un autoturism şi o autoutilitară. Ulterior, centrul INFOTRAFIC au anunţat că persoanele încarcerate au decedat. “În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost anunţat cu privire la faptul că pe DN 5 Giurgiu – Bucureşti, în localitatea Călugăreni, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate două autovehicule şi au fost rănite 10 persoane dintre care trei încarcerate, motiv pentru care a fost activat planul roşu de intervenţii”, a declarat vineri purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi cinci ambulanţe SAJ.

SURSA: stirileprotv.ro

 

Comentarii