FOTO: O mașină condusă de o femeie a rupt un stâlp în Copou și s-a înfipt în trotuar (UPDATE)

joi, 06 ianuarie 2022, 23:44
1 MIN

Un accident rutier s-a produs joi seara în Copou. Un autoturism condus de o femeie a dărâmat un stâlp.

COMUNICAT OFICIAL: La data de 06 Ianuarie ac, în jurul orei 23.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti ce a avut loc pe Aleea Mihail Sadoveanu din mun. Iaşi.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că o tânără, de 20 ani, în timp ce ar fi condus auto dinspre Breazu către bulevardul Carol I, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp din beton, pe care l-ar fi rupt.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a doi pasageri din auto. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

TEXT INITIAL: Impactul a fost unul puternic. Mașina, o Dacie Sandero, a izbit stâlpul pe care l-a îndoit și s-a înfipt cu partea din față în trotuar.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:30 în cartierul Sadoveanu pe drumul spre Breazu, în curba din preajma bisericii din lemn.

Deocamdată nu avem detalii despre numărul și starea răniților.

Polițiștii și un echipaj SMURD au fost la fața locului.

Comentarii