FOTO Pompierii ieșeni, gest umanitar pentru o familie cu 5 copii căreia i-a ars casa

joi, 27 ianuarie 2022, 13:30
1 MIN
 FOTO Pompierii ieșeni, gest umanitar pentru o familie cu 5 copii căreia i-a ars casa

Pompierii ieșeni fac gesturi umanitare când nu sunt solicitați pentru a interveni la incendii. Ei s-au întors la Comarna, unde stinseseră focul în urmă cu câteva zile, pentru a aduce pachete cu alimente și haine familiei greu încercate.

 Dacă în data de 24 ianuarie 2022, începând cu ora 20:25, echipaje de intervenţie din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit pentru stingerea incendiului violent ce a mistuit toate bunurile casei, iar familia formată din cei 5 copii, patru fete și un băiat cu vârste cuprinse între 4 luni și 11 ani, întreținuți de către mamă și ajutați de către bunici au rămas fără bunurile necesare, astăzi, 27 ianuarie 2022, pompierii militari, echipajele de intervenție și stingere mobilizate de către plutonierul adjutant Acatincăi Ciprian au mers cu ajutoare umanitare ce au constat în alimente, rechizite, jucării, îmbrăcăminte, articole textile și alte bunuri necesare familiei. 

 Cu această ocazie pompierii militari au desfășurat și activități de recunoaștere în teren și s-au asigurat că oamenii, vârstnici și copii, știu cum să prevină izbucnirea unui incendiu în gospodării.

Sursa: ISUJ Iași/Facebook

Comentarii