FOTO Răzbunare macabră în Gorj. Un fost poliţist local s-a trezit la poartă cu mai multe coroane funerare şi două lumânări

joi, 07 iulie 2022, 14:41
1 MIN
 FOTO Răzbunare macabră în Gorj. Un fost poliţist local s-a trezit la poartă cu mai multe coroane funerare şi două lumânări

Un poliţist local din judeţul Gorj a avut parte de o surpriză neaşteptată când a încercat să iasă din curtea case în care locuieşte. Agentul s-a trezit la poartă cu cinci coroane funerare şi două lumânări, despre care nu ştie mare lucru.

Fostul politist local din localitatea Peștișani, s-a trezit cu coroanele atarnate in poarta. Neştiind cine le-ar fi putut lăsa acolo, bărbatul a mers la secţia de poliţie unde a depus plângere pentru ameninţare. 

Anchetă după apariţia coroanelor

Fostul agent susţine că nu are habar despre cine ar fi putut recurge la acest gest, dar cel mai probabil ar putea fi vorba de o persoană pe care să o fi amendat în trecut, cât timp a fost poliţist local. 

Secţia de Poliţie Locală din localitate a fost desfiinţată în urmă cu ceva vreme pentru că Primăria nu dispunea de suficient buget pentru a putea plăti salariile celor doi angajaţi.

În urma plângerii depuse de bărbat, poliţiştii au deschis acum o anchetă şi investighează cazul pentru a afla cine se face vinovat de apariţia coroanelor în faţa casei bărbatului.

Sursa: observatornews

Comentarii