FOTO Salvatorii n-au știut ore în șir câți oameni erau într-o mașină strivită complet de un tractor

luni, 20 februarie 2023, 13:25
2 MIN
 FOTO Salvatorii n-au știut ore în șir câți oameni erau într-o mașină strivită complet de un tractor

Timp de câteva ore, serviciile de urgență nu au putut ajunge la ocupanții unei mașini strivite sub tractor, în Germania. Până seara, nu era clar pentru polițiști dacă în afara șoferului mai erau alți oameni în epavă și, prin urmare, morți.

Drumul de stat 182 a fost complet închis joi seara, pe durata lucrărilor de salvare, înregistrare a accidentului și investigare. Tractoristul în vârstă de 45 de ani a scăpat nevătămat, dar șocat, scrie Nord Kurier. Un accident de circulație teribil s-a petrecut joi seară lângă Bentwisch. O persoană a murit într-o coliziune între o mașină mică și un tractor. Potrivit poliției, accidentul s-a petrecut cu puțin înainte de ora 18:00 pe drumul de stat 182, între orașele Bentwisch și Groß Kussewitz. Mașina mică Toyota venea din Groß Kussewitz și se îndrepta spre Bentwisch. Într-o curbă strânsă în S, șoferul a pierdut controlul mașinii din motive încă necunoscute și a derapat, potrivit libertatea.

Autoturismul a virat și a intrat pe sensul opus. Acolo a avut loc o coliziune frontală fatală între un tractor și mașina mică. În coliziune, mașina a fost răsturnată și zdrobită de pneurile uriașe ale tractorului.

O imagine de groază a fost găsită acolo de lucrătorii serviciilor de urgență. Aceștia au încercat imediat să elibereze oamenii din mașina zdrobită. Totuși, paramedicii, un medic de urgență, pompierii și polițiștii nu au știut mai multe ore dacă sunt mai multe victime.

Au scos o persoană decedată dintre fiare, șoferul de 37 de ani al Toyotei, însă abia după ce o macara a mișcat tractorul, ore bune după accident, și atunci au aflat că nu mai sunt și alte persoane în epava zdrobită complet.
Citeşte întreaga ştire: Salvatorii n-au știut ore în șir câți oameni erau într-o mașină strivită complet de un tractor, pe un drum din Germania

Comentarii