FOTO Tavan prăbuşit peste oameni, la o petrecere de majorat, într-un restaurant luxos din Băile Herculane. „Am crezut că e cutremur. Toţi îşi strigau copiii”

miercuri, 09 august 2023, 07:25
1 MIN
 FOTO Tavan prăbuşit peste oameni, la o petrecere de majorat, într-un restaurant luxos din Băile Herculane.  „Am crezut că e cutremur. Toţi îşi strigau copiii”

O petrecere de majorat se putea transforma într-o tragedie, la Băile Herculane, după ce tavanul restaurantului unde a avut loc evenimentul s-a prăbușit.

O noapte care trebuia să fie de sărbătoare și bucurie s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru participanții la o aniversare.


Incidentul s-a întâmplat într-un restaurant luxos din Băile Herculane. La un moment dat, în sala în care se aflau cel puţin 30 de adolescenţi, elevi de liceu, s-a desprins tavanul 

În jurul orei 21.30, în interiorul sălii, s-a produs un incident care putea duce la o adevărată tragedie. Potrivit relatărilor martorilor oculari, plăcile de rigips de pe tavanul sălii s-au prăbușit, acoperind aproape întreaga suprafață a încăperii. Oamenii au fost prinși sub dărâmături, iar momentul a fost însoțit de momente de groază și confuzie, relatează Gândul.ro.

VIDEO: InfoCS

Comentarii