FOTO Un TIR încărcat cu lemne a luat foc în apropiere de Porțile de Fier. S-a izbit de stânci

miercuri, 27 septembrie 2023, 08:10
1 MIN
 FOTO Un TIR încărcat cu lemne a luat foc în apropiere de Porțile de Fier. S-a izbit de stânci

Un TIR înmatriculat în Bulgaria, aflat în tranzit prin Defileul Dunării, a fost distrus complet de incendiul izbucnit după ce s-a izbit de stânci.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de barajul de la Porțile de Fier. Șoferul, un bărbat de 42 de ani, a fost scos la timp din cabină de ceilalți șoferi din trafic. Tirul a ars zeci de minute ca o torță, iar fumul a inundat șoseaua de pe malul Dunării.

În camion erau paleți din lemn și piese auto, iar misiunea a fost dificilă pentru salvatori. Pompierii au făcut mai multe curse la Drobeta Turnu Severin pentru a umple cisternele cu apă.

Flavius Iscru – ISU Mehedinți: „Am intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe smurd, o autospecială de descarcerare, o persoană fusese extrasă de participanții la trafic conștientă, politraumatizată”.

Timp de mai bine de două ore, circulația între Drobeta Turnu Severin și Orșova a fost complet blocată. Pentru că șoferii nu aveau alternative de deplasare s-au format cozi uriașe. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Sursa: Pro TV

Comentarii