FOTO – WORLDSTREET a început acţiunile cu poliţia şi pompierii în stradă şi în şcoli

luni, 18 octombrie 2021, 15:02
2 MIN
 FOTO – WORLDSTREET a început acţiunile cu poliţia şi pompierii în stradă şi în şcoli

Asociaţia pentru Protecţia Rutieră WORLDSTREET a început acţiunile din cadrul proiectului său anual ”Safety First” derulat cu partenerii săi, Primăria Municipiului Iaşi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Acţiunile se defăşoară în condiţii stricte, în acord cu regulile pandemice actuale, în perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2021.

Proiectul Safety First III 2021 este finanţat de Primăria Iaşi şi este structurat pe sensibilizarea şi responsabilizarea şoferilor din trafic în privinţa alcoolului la volan şi a vitezei cât şi a elevilor claselor a 11-a şi a 12-a, care urmează să dobândească permisul de conducere.

”La data de 07 octombrie a.c., în cadrul Programului de prevenire a infracţiunilor contra persoanei cu accent pe prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, poliţiştii Biroului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii Iaşi împreună cu reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Protecţia Rutieră WORLDSTREET Iaşi au desfăşurat o activitate educativ-preventivă având ca beneficiari elevi ai Colegiului Tehnic Mihail Sturdza. În cadrul activităţii au fost promovate regulile elementare de siguranţă rutieră, legislaţie rutieră, precum şi dezvoltarea unui comportament antivictimal şi antiinfracţional în rândul elevilor şi a unei conduite preventive în trafic”, au precizat reprezentnţii IPJ Iaşi.

Actiunea face parte din proiectul “Safety First III” 2021 finantat de catre Primaria Iasi. Parteneri in proiect sunt Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, Inspectoratul Scolar Iasi si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Don’t drink@drive! Chiar dacă plouă, suntem pe străzi, pentru siguranţa celor din trafic. Voluntarii Asociaţiei WORLDSTREET împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Iaşi testează şoferii cu aparatul Drager apoi primesc odorizante auto personalizate în formă de inimioară de la voluntarii Asociaţiei WORLDSTREET.

Comentarii