Gheboasă, audiat în dosar de trafic de droguri: Acuzaţii grave şi controverse în jurul cântăreţului de trap

sâmbătă, 02 martie 2024, 19:03
2 MIN
 Gheboasă, audiat în dosar de trafic de droguri: Acuzaţii grave şi controverse în jurul cântăreţului de trap

Gabriel Gavriş, cunoscut sub numele de Gheboasă, se confruntă cu acuzaţii de trafic de droguri şi este audiat de procurorii DIICOT Dâmboviţa. Controversele nu îl ocolesc, iar interpretul este acum în centrul unui scandal legat de comportamentul său şi versurile jignitoare.

Cântăreţul de trap Gheboasă, cunoscut pentru versurile controversate şi prestaţiile sale obscene, se află în mijlocul unui scandal grav. Vineri seară, artistul, al cărui nume real este Gabriel Gavriş, a fost audiat de procurorii DIICOT Dâmboviţa în legătură cu un dosar de trafic de droguri.

Potrivit surselor judiciare, Gheboasă ar fi fost prins cu marijuana asupra sa, pe Bulevardul Timişoarei din Capitală, sub acuzaţia de "deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu". Percheziţiile efectuate vineri au dus la reţinerea a patru persoane, iar investigaţiile indică faptul că aceştia ar fi fost implicaţi în trafic de droguri de risc în perioada iulie 2020 – februarie 2024.

Se pare că Gheboasă ar face parte dintr-o grupare de dealeri care ar fi vândut droguri minorilor, iar el este acum cercetat în legătură cu o reţea care ar fi furnizat canabis elevilor în jurul şcolilor. Articolul precizează că artistul risca închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

În plus, procurorul va dispune o evaluare a lui Gheboasă de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog. În funcţie de concluziile raportului, procurorul poate decide includerea artistului într-un program integrat de asistenţă pentru consumatorii de droguri.

Această situaţie vine la scurt timp după ce Gheboasă a stârnit controverse la festivalul Electric Castle din 2023, când a interpretat versuri jignitoare la adresa femeilor. Artistul este cunoscut pentru piesele sale care încurajează consumul de droguri, iar suma de peste 5.000 de euro pe care o primeşte pentru prestaţiile sale la balurile bobocilor se află acum sub atenţia publicului şi a autorităţilor.

 

Comentarii