Hunedoara: Femeie înjunghiată într-un bar din Petroşani de către un tânăr

luni, 03 aprilie 2023, 13:28
1 MIN
 Hunedoara: Femeie înjunghiată într-un bar din Petroşani de către un tânăr

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată, luni, cu un cuţit, în mână şi în picior, de către un tânăr  de 21 de ani, într-un bar din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Femeia a fost dusă la spital, iar agresorul a fost ridicat de poliţişti. Ulterior, el a fost internat într-o clinică de psihiatrie.

”În data de 3 aprilie 2023, în jurul orei 10:00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o femeie ar fi fost atacată de un tânăr cu un cuţit. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, din Petroşani, în timp ce se afla în interiorul unui bar din Petroşani, fiind după tejgheaua de servire clienţi, a fost abordată de către un tânăr necunoscut, care a luat de pe tejghea un cuţit şi a lovit-o de mai multe ori (femeia fiind rănită superficial), după care tânărul a părăsit localul. În momentul incidentului, în interiorul localului nu se aflau clienţi”, a transmis IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea.

Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat pe cel bănuit de comitrerea faptei, un tânăr din Petroşani, în vârstă de 21 de ani. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, ulteror fiind internat într-o unitate medicală psihiatrică.

Comentarii