Ieșean condamnat după ce și-a prins soția înșelându-l cu preotul din sat. O poveste amoroasă cu bătăi și șantaj

miercuri, 30 august 2023, 07:40
3 MIN
 Ieșean condamnat după ce și-a prins soția înșelându-l cu preotul din sat. O poveste amoroasă cu bătăi și șantaj

Bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu preotul din Scobâlțeni, județul Iași, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru șantaj și violență în familie.
 

Gheorghe Scrijan Nicăi și-a bătut soția timp de trei zile, după ce a aflat că a avut o aventură cu duhovnicul ei / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Facebook

Punct final în scandalul cu iz de telenovelă, petrecută vara trecută în satul ieșean Scobâlțeni. Bărbatul înșelat de soție cu preotul din localitate și-a primit pedeapsa din partea judecătorilor. Gheorghe Scrijan-Nicăi a fost salvat de închisoare chiar de consoarta pe care a bătut-o trei zile la rând.

Preotul din Scobâlțeni s-a apropiat de soția lui Scrijan, pentru că avea gânduri de suicid

În august 2022, Scrijan a fost trimis în judecată pentru șantaj și violență în familie, infracțiuni pentru care risca ani buni de închisoare (7 ani, respectiv 2 ani). Bărbatul și-a recunoscut integral faptele și a fost de acord ca judecata să aibă loc doar pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. În schimb, el a prezentat instenței un memoriu al soției sale, prin care aceasta arată că îl iartă și că vrea să continue viața de familie alături de el. Cei doi au, împreună, un copil minor.

Din dosarul consultat de  fanatik , reiese că, în februarie 2022, soția lui Scrijan a început să frecventeze biserica din Scobâlțeni, cu dorința de a se spovedi.

”În urma discuţiilor în care A. I. Scrijan Nicăi și-a povestit viața și relația abuzivă cu soțul ei, cei doi s-au apropiat, preotul sesizând ideile ei de suicid.Ulterior, cei doi au avut întrevederi atât pe raza municipiului, cât și la apartamentul nelocuit al persoanei vătămate O.B. (preotul din sat, n.r.), situat în oraşul… , persoana vătămată precizând faptul că, în perioada lunii aprilie, a întreținut relații sexuale cu O.B. (…)

Totodată, în această perioadă, persoana vătămată A.I. Scrijan Nicăi a discutat şi s-a întâlnit cu alți bărbați cunoscuţi pe aplicația Facebook”, se arată în dosar.
Bărbatul a cerut soției detalii despre bunurile pe care preotul le avea în casă
Infidelitățile femeii s-au petrecut într-o perioadă în care soțul acesteia era plecat din țară. Acesta a revenit acasă în iunie 2022, și a aflat că soția l-a înșelat chiar de la cumnata sa.

Pe data de 13 iunie, soțul încornorat a început s-o chestioneze pe femeie despre relațiile pe care le-a avut în perioada în care el a absentat. Considerând că aceasta nu-i spune tot adevărul, a doua zi, acesta și-a urcat consoarta în mașină, a dus-o pe un câmp și a început s-o lovească cu pumnii și picioarele, până a căzut jos.
”În urma loviturilor aplicate, pentru ca inculpatul să înceteze acţiunile violente, persoana vătămată i-a povestit acestuia, la cererea lui, şi alte detalii despre relaţia sa cu preotul, precum şi detalii despre apartamentul acestuia, dacă are lux în casă sau bani”, se mai arată în dosarul consultat de FANATIK.

I-a cerut 20.000 de euro preotului, pentru a nu merge la presă

În data de 15 iulie, soțul înșelat l-a abordat pe preot și l-a anunțat că vine să discute cu el, la biserică.

”Cu ocazia întrevederii, cei doi fiind singuri în biserică, inculpatul i-a reproşat persoanei vătămate faptul că a întreținut relații sexuale cu soția sa de trei ori, fapt pentru care dorește să-l distrugă și să-l facă să plătească. Precizând că banii reprezintă singurul lucru de interes pentru el, inculpatul i-a pretins persoanei vătămate suma de 20.000 de euro, pe care a justificat-o ca reprezentând pensia alimentară cuvenită fiice sale întrucât intenționează să divorțeze”, au mai scris procurorii în rechizitoriu.

FOTO: fanatik

Mai mult, pe fanatik

Comentarii