Ieşeanul Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu soţia lui

vineri, 01 martie 2024, 12:25
2 MIN
 Ieşeanul Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu soţia lui

Ieşeanul Cătălin Moroşanu, celebrul luptător K1 şi participant la emisiunea Survivor All Stars, a oferit recent detalii despre viaţa sa personală şi secretul unei căsnicii solide într-un interviu acordat revistei Viva. Moroşanu, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit de 12 ani cu Georgiana, o relaţie care a început cu 20 de ani în urmă.

Cuplul are doi copii, o fetiţă şi un băieţel, şi a reuşit să construiască o căsnicie puternică, chiar dacă a fost pusă la încercare de-a lungul timpului. Moroşanu a dezvăluit că cheia succesului în relaţia lor constă în acceptarea reciprocă şi în capacitatea de a face compromisuri, subliniind avantajul de a se cunoaşte încă din adolescenţă.

"Sincer să spun, datorită faptului că ne-am cunoscut de la o vârstă fragedă am reuşit să ne acceptăm unul pe altul şi să ne educăm. A fost un avantaj că ne-am ştiut de mici, iar în orice relaţie e nevoie de compromisuri. Suntem caractere diferite, iar asta e foarte bine. Copiii, care au venit la momentul oportun, au cimentat relaţia. Faptul că suntem prieteni contează foarte mult, noi suntem parteneri de viaţă. Nu există o gândire clasică, ci totul facem împreună. Am avut, ca în orice relaţie, şi momente mai dificile. Dar am rămas împreună şi am depăşit orice clipă mai grea. D-asta am şi rămas împreună. Mereu trebuie să ne amintim cine am fost, cum am crescut împreună şi cum vom fi pe mai departe", a declarat Moroşanu în interviul acordat revistei Viva.

De asemenea, luptătorul a vorbit despre participarea sa în cadrul emisiunii Survivor All Stars, unde a declarat că este pregătit pentru o nouă provocare. A subliniat că experienţa anterioară în competiţiile precum "Sunt celebru, scoate-mă de aici" şi "Ferma vedetelor" l-au pregătit pentru condiţiile dificile şi provocările pe care le presupune Survivor.

Cătălin Moroşanu, pe lângă cariera sa în sport şi televiziune, este şi consilier judeţean la Galaţi, ocupând funcţia de cap de listă la Consiliul Judeţean Galaţi din partea PNL. Sportivul a menţionat că modelul său politic este I.C. Brătianu. Cu o viaţă atât de diversă şi plină de provocări, Cătălin Moroşanu continuă să fie un exemplu de determinare şi succes în multiple domenii ale vieţii sale.

Comentarii