Imagini care-ţi taie respiraţia. Şoferul unui autoturism Audi, suprins într-o curbă pe contrasens

marți, 26 octombrie 2021, 10:11
1 MIN
 Imagini care-ţi taie respiraţia. Şoferul unui autoturism Audi, suprins într-o curbă pe contrasens

Un accident rutier cu consecinţe probabil dintre cele mai grave a fost evitat ca printr-un miracol, luni dimineaţă, pe drumul Suceava – Rădăuţi, la intrare în intersecţia DN 2H cu E85, la Iacobeşti.

O coloană de maşini care circula dinspre Rădăuţi spre Suceava a fost depăşită de un autoturism Audi.

După ce depăşeşte penultima maşină din coloană, şoferul autoturismului Audi îşi continuă deplasarea chiar dacă nu mai are vizibilitate pentru că urma o curbă la dreapta în intersecţia DN 2H cu E85. Şoferul autoturismului Audi îşi continuă deplasarea pe contrasens încercând să depăşească un microbuz Volkswagen Transporter, dar este suprins de un alt autoturism care circula din sens opus, dinspre Suceava.

Şoferul autoturismului care circula regulamentar încetineşte şi se apropie de marginea drumului, iar şoferul autoturismului Audi trage dreapta de volan, în taie calea microbuzului şi reuşeşte în ultimul moment să evite impactul. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava şi-a făcut un obicei din a ignora cu desăvârşire astfel de imagini apărute în spaţiul public, indiferent de pericolul social şi de gravitatea faptelor săvârşite. Chiar dacă abateri grave şi periculoase pentru siguranţa participanţilor la trafic sunt filmate şi difuzate în spaţiul public, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava refuză insistent să sancţioneze aceste ilegalităţi.

SURSA: stirisuceava.net

Comentarii