IMAGINI: Două persoane carbonizate după ce locuința lor din Vlădeni a luat foc

vineri, 14 ianuarie 2022, 13:36
1 MIN
 IMAGINI: Două persoane carbonizate după ce locuința lor din Vlădeni a luat foc

Un apartament din Vlădeni a luat foc vineri la amiază. Două persoane aflate în interior nu s-au putut salva și au fost găsite carbonizate.

UPDATE

O femeie grav bolnavă, nevăzătoare și imobilizată la pat, locuia în acel apartament aflat la parterul unui bloc cu două etaje împreună cu un bărbat care era concubinul ei. Cei doi l-au chemat pe un nepot să le schimbe butelia de gaz.

Acesta a făcut verificarea pentru scăpări de gaz cu o brichetă, moment în care hainele i-au luat foc. A fugit afară ca să se salveze, însă în interior flăcările s-au extins în tot apartamentul.

Bărbatul nu a vrut să iasă fără femeia nevăzătoare și imobilizată. Și așa și-au pierdut amândoi viața. Salvatorii i-au găsit în pat, bărbatul fiind deasupra femeii, acoperind-o.

UPDATE

Echipajele de intervenție au găsit două persoane carbonizate, iar o altă victimă a fost preluată de către echipajul TIM.

Cele două persoane care au murit sunt un bărbat de 68 de ani și o femeie de 65 de ani. Un bărbat de 46 de ani este cel transportat la spital cu arsuri de gradele II și III pe 30% din suprafața corporală.

Incendiul este localizat se lucrează la lichidarea acestuia.

INFO

La fața locului au mers reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Vlădeni, iar de la ISU Iași au fost trimise două autospeciale de stingere, precum și echipaje de prim-ajutor și terapie intensivă mobilă (EPA și TIM).

Comentarii