IMAGINI: Terasă grill în flăcări. Focul a ajuns la acoperișul blocului

miercuri, 01 decembrie 2021, 10:10
1 MIN

Un incendiu puternic a izbucnit, azi-noapte, în jurul orei 01.30, la o terasă grill din Onești – Trottoir Grill – de pe strada Republicii.  În ciuda intervenției prompte a pompierilor, incendiu s-a extins rapid și a cuprins și acoperișul blocului. De la bun început, o casa a scării a fost inundată de fum, și 16 adulți și 2 copii au fost evacuați din imobil.

Potrivit ISU Bacău, la locul intervenției s-au deplasat inițial două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD, după care au mai intervenit o autoplatformă, o autospecială cu apă și spumă de la Grupul de Intervenție Comănești și o autospecială de la Punctul de Lucru Livezi.

S-au mai deplasat în sprijin o autoplatformă și 1 ASAS de la D.P. Bacău.

“S-au mai evacuat 40 de persoane din a doua scară de bloc. S-a procedat la evacuarea unei persoane din balcon de la etajul 3. A mai fost preluată de SAJ o persoană cu arsuri la nivelul corpului”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

“Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 300 mp restaurant + terasă, aflate la parterul unui bloc de tip P+4 și acoperișul blocului (asterială lemn cu învelitoare din azbociment) pe cca. 500 mp. Au mai acționat în sprijin și 1 ASAS de la SPSU Chimcomplex și 1 ASAS de la SVSU Tg. Ocna”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 04.00.

Aflați amănunte de pe unupetrotus.ro.

Comentarii