În ce condiții se va termina războiul până în toamnă. Opinia lui Hodorkovski

miercuri, 11 mai 2022, 21:24
1 MIN
 În ce condiții se va termina războiul până în toamnă. Opinia lui Hodorkovski

Dacă Forțele Armate ale Ucrainei reușesc să reziste în Donbas, Vladimir Putin va trebui să-și termine „operațiunea specială” până în septembrie. Există șanse mari ca războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei să se încheie în trei luni. Această opinie a fost exprimată de cunoscutul opozant rus Mihail Hodorkovski.

El a prezis sfârșitul războiului până în toamnă, dar numai dacă Forțele Armate ale Ucrainei reușesc să apere Donbasul, respingând ofensiva rusă. În caz contrar, este sigur, conflictul va continua și, cel mai probabil, se va prelungi mult timp.

„Putin depinde de golemul pe care l-a creat, de gangsterii care s-au adunat în jurul lui și cer victoria… Această bandă va cere să meargă la Kiev”, a spus opozantul.

„Sentimentul meu personal este că până în septembrie vom vedea că Putin este pregătit pentru negocieri reale… Va avea două alegeri proaste, foarte proaste: fie să folosească arme nucleare, fie să declare mobilizarea întregii Rusii”, a spus Hodorkovski și a precizat că ambele opțiuni sunt sinucigașe pentru Putin.

Aflați amănunte de pe ziare.com.

Comentarii