Noi donatori în Campania Ziarului de Iaşi

În fiecare zi, se umple sacul moşului pentru copiii din Cioca-Boca

miercuri, 09 decembrie 2020, 02:50
2 MIN
 În fiecare zi, se umple sacul moşului pentru copiii din Cioca-Boca

Copiii din Cioca Boca, comuna Scheia, îl aşteaptă anul acesta pe Moş Crăciun, care va veni cu ghetuţe din piele, cu căciuliţe, mănuşi şi fulare. Tolba cu cadouri ar putea fi însă şi mai plină dacă vă alăturaţi Campaniei de Crăciun a Ziarului de Iaşi şi ajutaţi ca Sărbătorile de iarnă să le aducă celor 83 de copii de la Şcoala primară din localitate speranţa că nu sunt uitaţi într-un colţ de lume. La copiii din Cioca Boca Moş Crăciun ajunge rar, iar de cele mai multe ori la fel de sărac precum familiile din localitate.

 

În cadrul Campaniei de Crăciun a Ziarului de Iaşi s-au alăturat noi persoane cu suflet mare, care au dorit să le ofere un zâmbet şi un sprijin de Sărbători. Astfel, profesorul universitar, senator PSD, Doru Adrian Pănescu oferă pentru darurile micuţilor de la Cioca Boca suma de 500 de lei. De asemenea, Diana Colăcel, stabilită peste hotare, a trimis copiilor necăjiţi suma de 500 de lei, iar ieşeanul D.I. a oferit suma de 200 de lei.

Toate aceste donaţii vor fi folosite pentru achiziţionarea de cadouri pentru micuţii din Cioca Boca, iar cu sprijinul nostru putem face ca magia Sărbătorilor de iarnă să fie cu atât mai puternică. Multe dintre familiile din localitate trăiesc din ajutoare sociale, din alocaţia copiilor sau din ce câştigă lucrând pământul. Banii sunt întotdeauna prea puţini, iar cadourile sunt uitate atunci când în cămară sacul de cartofi, făina sau uleiul se termină.  

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email. Totodată, ieşenii pot dona la sediul redacţiei obiecte de îmbrăcăminte, obiecte casnice sau pachete cu alimente neperisabile pentru familiile ale căror poveste le veţi afla în ediţiile următoare.

Şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiile destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special. Titularul este „Şcoala Profesională Nicolae Bălăuţă Şcheia”, iar numărul contului este: RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iaşi.

 

 

 

Comentarii