În plină criză a preţurilor, şeful ANRE şi-a angajat consilieră o tânără absolventă de Drept

luni, 11 iulie 2022, 17:12
1 MIN
 În plină criză a preţurilor, şeful ANRE şi-a angajat consilieră o tânără absolventă de Drept

Alexandra Dinulescu, o proaspătă abolventă a Facultăţii de Drept, a fost angajată ca expertă în cadrul cabinetului preşedintelui ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie), Dumitru Chiriţă, potrivit informaţiilor G4Media şi unei postări pe contul său de facebook. Ea a terminat facultatea în 2021, la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, şi a început un master în cadrul unui colegiu de dreptul european şi international al afacerilor, ce ţine de Universitatea Paris 1. 

Nici Alexandra Dinulescu şi nici preşedintele ANRE, Dumitru Chiriţă, nu au răspuns la întrebările adresate de G4Media în legătură cu competenţele şi experienţa relevantă în domeniul energiei ale noii angajate ANRE.

Alexandra Dinulescu nu are nici un CV public, iar pe site-ul ANRE nu apar declaraţiile sale de avere şi de interese. Potrivit informaţiilor G4Media, Alexandra Dinulescu are un venit lunar de 3.000 de euro.

Alexandra Dinulescu a postat de-a lungul timpului pe conturile sale de Facebook şi Instagram mai multe fotografii în ipostaze provocatoare.

Reamintim că România, la fel ca restul statelor europene, se confruntă cu o criză a preţurilor la energie, valoarea facturilor crescând rapid în utlimul an. Guvernul plăteşte miliarde de lei pentru a compensa valoarea acestor facturi. În acest context, conducerea ANRE a fost criticată constant de societatea civilă, dar şi de opoziţie şi de membri ai coaliţiei de guvernare pentru reacţia sa tardivă.

Citiţi mai multe pe G4MEDIA

 

Comentarii