Incendiu pornit de la chioşc s-a intins la acoperişul unui magazin Profi

luni, 11 septembrie 2023, 09:27
1 MIN
 Incendiu pornit de la chioşc s-a intins la acoperişul unui magazin Profi

Într-un neobişnuit început de zi de duminică, cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a fost martorul unui incendiu devastator, care a pus în pericol mai multe clădiri din zonă. Focul a izbucnit în zorii zilei, pe strada Gheorghe Doja, la intersecţia cu Jean Bart, şi a cuprins rapid un chioşc Roti-Grill, scrie monitorulsv.ro.

Pompierii au fost alertaţi de urgenţă şi au sosit la locul incendiului în câteva minute. Cu toate acestea, flăcările violente şi vântul au contribuit la propagarea rapidă a focului, care a ajuns să ameninţe şi clădirile învecinate. Printre primele victime ale furiei incendiului s-a numărat şi acoperişul magazinului Profi, care a fost cuprins de flăcări, punând în pericol întregul local, conform monitorulsv.ro.

Situaţia a devenit şi mai gravă atunci când un perete tip sandwich şi o parte din acoperişul unei hale de depozitare materiale feroase din apropiere au fost afectate de răspândirea incendiului. Pompierii au luptat pentru a stăvili flăcările şi a evita extinderea şi la alte clădiri din zonă.

Eforturile de stingere a incendiului au fost susţinute de mai multe echipaje ale serviciilor voluntare din localităţile învecinate, precum Mitocu Dragomirnei, Salcea, Dumbrăveni şi Bosanci, care au venit în sprijinul pompierilor profesionişti. În total, s-au mobilizat 8 autospeciale cu apă pentru a stinge focul care ameninţa să distrugă întreaga zonă.

Pompierii au reuşit să pună sub control incendiul în jurul orei 8.00, lichidându-l în totalitate. Cu toate acestea, misiunea lor nu s-a încheiat aici, deoarece acum urmează investigarea cauzelor care au dus la izbucnirea acestui incendiu devastator.

Comentarii