Institutul de Psihiatrie Socola, iar în doliu. A murit medicul Dorina Donciu

marți, 02 martie 2021, 14:10
2 MIN
 Institutul de Psihiatrie Socola, iar în doliu. A murit medicul Dorina Donciu

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași anunță cu profund regret dispariția prematură a doamnei dr. Dorina Donciu, care în data de 2.03.2021 a plecat dintre noi pentru totdeauna! Este al doilea medic de la Socola care a murit de la începutul anului.

Fiică a reputatului prof. dr. Mihai Șelaru, dr. Dorina Donciu a continuat și a îmbrățișat cu aceeași pasiune psihiatria, fiind înzestrată genetic cu abilitățile necesare viziunii și profunzimii unui psihiatru care transcede granițele clasice ale psihiatriei și reușește natural să cuprindă complexitatea ființei umane.

”A fost un medic erudit, orientat mereu spre binele pacientului, permanent dornic să își îmbunătățească și perfecționeze nivelul de pregătire profesională.

O personalitate puternică, autentică, care emana cunoaștere, forță și viziune, un lider înnăscut, o persoană care reușea prin simpla prezență să-i impacteze pe ceilalți și să fie o sursă de pasiune, profunzime, bogăție, putere, vitalitate și inspirație.

A fost un foarte bun coleg, i-a ajutat necondiționat pe toți cei care au avut nevoie de sprijin și a menținut până la final o ținută demnă atât în relațiile profesionale, cât ți în cele personale, demnitatea fiind trăsătura care i-a confirmat autenticitatea incontestabilă.

Doamna doctor Donciu va rămâne în memoria și în sufletul celor care au cunoscut-o.

De fiecare dată când un om valoros ne părăsește, reflectăm din nou la condiția umană, la sensul și scopul omului pe pământ, și încercăm să ne reamintim adevăratele valori pentru care merită să trăim!

Dumnezeu să o odihnească!
Drum lin în lumină, Doamna Doctor Dorina Donciu!”, este mesajul trist al Institutului de Psihiatrie Socola

Pe 19 februarie 2021, a mai murit un medic de la Institut, respectiv dr. Lăcrămioara Farcasel.

Comentarii