Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de bătrâni. Au apus vremurile când trăia în lux

vineri, 06 octombrie 2023, 13:24
1 MIN
 Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de bătrâni. Au apus vremurile când trăia în lux

 Irinel Columbeanu, omul de afaceri român cunoscut pentru relația sa cu Monica Gabor și averea sa, s-a mutat recent într-un azil pentru bătrâni, Fundația Sfântul Ioan. Aici, el își petrece bătrânețea în același loc în care tatăl său a locuit cu ani în urmă. Cu toate că a fost cândva un milionar de succes, acum se bucură de liniștea azilului și spune că a găsit ceea ce căuta de mult timp, relatează Dcnews.ro.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit aici decât eram unde am stat până acum”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea Fiță cu Adiță.

Trecutul de milionar și viața sa anterioară

Irinel Columbeanu a fost cunoscut pentru afacerile sale de succes, inclusiv compania de materiale de construcție Turbocim. A deținut și alte firme și a avut o avere estimată la zeci de milioane de euro în anii 2000. Cu toate acestea, viața sa s-a schimbat în timp, iar el și-a vândut multe dintre afacerile sale.

Averea lui Irinel Columbeanu a cunoscut fluctuații semnificative de-a lungul anilor, însă el a fost activ în afaceri și a candidat chiar pentru funcția de primar general al Bucureștiului în 2012. Astăzi, el se bucură de un alt capitol în viața sa, petrecându-și bătrânețea în liniște și confort la azil. Acesta a vorbit despre starea sa de bine și liniște în emisiunea Fiță cu Adiță.

Sursa: b1tv

Comentarii