Îşi pregăteşte Dodorel revenirea acasă, la Iaşi?

miercuri, 14 noiembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Îşi pregăteşte Dodorel revenirea acasă, la Iaşi?

Semne bune anul are, aho, ahoo, copii şi fraţi, studenţi, lectori, conferenţiari sau profi bălţaţi, aşă că lângă boi v’alăturaţi şi cuvântul amicului Archibald Tănase ascultaţi! Cică zilele acestea menistrul ieşean an penalilor a trimis personal la toţi alegătorii din vniversitatea din Copou o lungă misivă, în care îşi prezenta măreţele realizări ale instituţiei din cei doi ani care s-au scurs de la alegerea lui ca reftor.

Misivă, semnată, evident, cu Al dvs. reftor ales, Dodorel ***. Nu mai spunem că, printre realizări, era faptul că s-a achitat acel credit imens la bancă ce cocoşa vniversitatea, că s-a rezolvat plata babană cu ora, şi că s-a cumpărat clădirea Telekom cu două treimi din cât s-a dat numai chirie din 2008 încoace. Dar nu calculele financiare voiam să vi le spunem aicea, ci pe alea politice: Gurile rele zic că, prin această misivă, Dodorel îşi pregăteşte terenul de revenire la bază, după aproape doi ani în slujba penalilor. Pretextul lui Dragnea pentru eliberare, care vrea să scape de el că nu i-a adoptat amnistia, va fi, zice-se, raportul MCV pe Justiţie al UE, care e foarte critic. Acuma, tot răul spre bine. Dar rămâne de văzut cum se poate meşteri un Emceveu şi la vniversitate! Aşa, pentru rezultate similare.

Imagini de arhivă – Iacătă-i: îi ştiţi?

Şi dacă tot a propus-o partidoiul pe Abramburica pentru a patra oară ministru al Educaţiei, haideţi să vă ofe-rim cu ocazia asta o poză de arhivă, de pe vremea când sinatorul de Iaşi.

Ionică Cucioc, vniversitar de viţă veche, era în relaţii foarte calde cu reftoriţa menistră, după cum se vede. Evident, au existat pe atunci multe bârfe. Dar, băi, de-acuma nu fiţi… Voi n-aţi cunoscut-o pe atunci pe cocheta madamă Lila Cucioc, că sigur n-aţi mai fi spus acuma aşa răutăţi, bă!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii