JCI Iași te așteaptă pe 12 ianuarie la Seara Antreprenorilor cu Marius Alexa

luni, 09 ianuarie 2023, 12:39
2 MIN
 JCI Iași te așteaptă pe 12 ianuarie la Seara Antreprenorilor cu Marius Alexa

Pe 12 ianuarie 2023, JCI Iași organizează a XI-a  ediție a proiectului „Seara Antreprenorilor”, o invitație a descoperi antreprenori de succes și la o sesiune de business networking. Întâlnirea va avea loc la la Camera de Comerț și Industrie Iași, de la 18:30, iar invitatul acestei ediții este Marius Alexa – Fondator Arhipelago.

Seara Antreprenorilor este un proiect inedit în care participanții au oportunitatea de a dialoga cu antreprenori de succes din Iași cu scopul de a învăța din experiențele acestora, de a primi motivație și suport în a își deschide propriul business dar și dea își extinde lista de contacte pe zona de afaceri.

La acest eveniment propunem să demontăm mituri despre antreprenoriat, să aflăm cum putem reacționa în situații limită, care sunt provocările acestui drum și bineînțeles cum sărbătorim momente de succes într-un echilibru personal-profesional.

Avem și rezultate măsurabile, după fiecare ediție, cel puțin 1 participant alege calea antreprenoriatului și suntem recunoscători când se întâmplă acest lucru.

E în misiunea JCI Iași să aducem schimbări pozitive în comunitate și să construim contexte de dezvoltare personală, profesională, antreprenorială, internațională dar și pe arii sociale.

În tot acest context, pe 12 ianuarie de la ora 18:30, organizăm ediția cu numărul XI a evenimentului Seara Antreprenorilor care îl are ca invitat Marius Alexa – senator JCI Iași și fondator al companiei de comunicare Arhipelago care gestionează în prezent programele Afaceri.ro și Finantare.ro.

El este unul dintre cei mai vizibili antreprenori din nord-estul țării ce s-a remarcat prin promovarea unor instrumente de sprijinire a companiilor, prin coagularea unor comunități de afaceri în mai multe orașe, reușind să creeze astfel rețele naționale de întreprinzători și companii dar și prin inițierea și conducerea unor serii lungi de campanii de comunicare de interes public.

Dacă vrei să descoperi secretele din spatele unui antreprenor de succes, te așteptăm pe 12 ianuarie, de la ora 18:30 la Camera de Comerț și Industrie Iași.

·         Evenimentul este gratuit, cu locuri limitate.

·         Locație: Camera de Comerț și Industrie Iași,

·         Înscrierile pentru această ediție se fac accesând următorul formular –  https://forms.gle/sKe5EBFJ2wJe5wqC7

 

Despre JCI Iași

Junior Chamber International (Tânăra Cameră de Comerț) este o organizație non-guvernamentală pentru tineri lideri și antreprenori, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani. Înființată în anul 2006, JCI Iași contribuie la dezvoltarea comunității locale prin organizarea de proiecte în 4 arii de acțiune: antreprenoriat și afaceri, dezvoltare personală și profesională, comunitate și internaționalism.

JCI Iași

Web/Facebook: www.jciaiasi.ro/https://www.facebook.com/jciiasi

Comentarii