Judecătoare terorizată de o doctoriță din gelozie pentru un SRI-st. Dosar la Curtea de Apel Iași

marți, 10 mai 2022, 08:57
2 MIN
 Judecătoare terorizată de o doctoriță din gelozie pentru un SRI-st. Dosar la Curtea de Apel Iași

Gelozia-i boală grea. O demonstrează cazul unui medic botoșănean, care a fost condamnat la plata unei amenzi penale de peste 14.000 de lei, după ce ar fi hărțuit o judecătoare. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Vaslui, însă nu este definitivă, întrucât hotărârea magistraților a fost atacată cu apel. Prin urmare, dosarul penal întocmit pe numele medicului botoșănean urmează să fie analizat și de Curtea de Apel Iași.

 

 

Întreg scandalul a izbucnit în urmă cu aproape de doi ani, după ce botoșăneanca Anna Maria Năstac, medic stomatolog de profesie și stabilită între timp la Iași, a avut o relație cu un ofițer din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI). La un moment dat, amicii au atenționat-o că o judecătoare din cadrul Judecătoriei Iași i-ar da prietenului ei cam multe like-uri la postările de pe pagina de Facebook și a intrat la bănuieli. I-a aflat numele și a început să o caute. Mai întâi pe rețeaua de socializare, după care telefonic, beneficiind în acest context și de sprijinul unui amic, Valentin Trufanda, cu ajutorul căruia ar fi reușit să-i afle și numărul de la telefonul mobil.

Judecătoare terorizată pe facebook şi la serviciu

Ce a urmat întrece orice închipuire. Astfel, pe 26 iunie 2020, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, de pe contul <<Călin Daniel>> i-a transmis judecătoarei diverse mesaje cu caracter obscen și insultător. Apoi, pe 9 iulie 2020, tot prin intermediul rețelei de socializare Facebook, de pe contul <<George-Emilian Ene>>, i-a transmis judecătoarei diverse mesaje cu caracter obscen și insultător, afirmând că o va căuta la domiciliu, la tatăl și la sora sa, dacă nu va discuta cu ea.

Tot în acea zi, ea a mers la sediul Judecătoriei Iaşi, încercând să-i convingă pe jandarmi să o lase să discute cu judecătoarea „într-o problemă personală”.

Câteva zile mai târziu, pe 12 iulie 2020, a apelat-o telefonic, cu număr ascuns, pe judecătoare, fără a discuta însă cu aceasta, scena repetându-se pe 13 iulie 2020. O zi mai târziu, a mers iar la Judecătoria laşi, unde a încercat să-i convingă pentru a doua oară pe jandarmi să o lase să discute cu judecătoarea.

Mai mult,pe monitorulbt

Comentarii