De Business

Punem punctul pe știi

Lanțul de magazine TEDi, care vinde produse la 1 euro, intră în România

miercuri, 24 februarie 2021, 11:29
2 MIN
 Lanțul de magazine TEDi, care vinde produse la 1 euro, intră în România

Lanțul de magazine TEDi, unul dintre cele mai mari din Germania, branduit anterior T € Di pentru a ilustra mai clar conceptul cu care a fost lansat, și anume acela de a oferi la vânzare un număr mare de produse nealimentare la prețul de doar 1 euro, intră în România.

Lanțul TEDi, care intră acum în România, a fost lansat de grupul Tengelmann cu ideea de a vinde numeroase produse cu 1 euro. Compania a fost fondată ca o ramură a filialei textile Tengelmann KiK și vinde articole de uz casnic, de petrecere, de bricolaj, de papetărie, electrice și jucării, precum și produse farmaceutice și cosmetice.

Rețeaua a fost lansată în 2004 de grupul Tengelmann, unul dintre cele mai mari din comerțul global, care a facilitat și intrarea Lidl în România, vânzându-i, în 2010, cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Recent, Tengelmann a adus în România și brandul Kik. Astfel, la începutul anului 2018, Profit.ro a anunțat în premieră intrarea în România a retailerului german Kik Textilien, aflat printre primii zece cei mai mari furnizori pentru sectorul de retail din Germania, cu circa 3.400 de magazine în Europa, dintre care 2.600 de unități în Germania. Între timp, Kik s-a extins în România cu mai multe unități.

Aflați amănunte de pe profit.ro.

Comentarii