Legătura clară dintre Ştefan Godei, patronul azilurilor groazei, şi ministrul Gabriela Firea

joi, 13 iulie 2023, 12:55
1 MIN
 Legătura clară dintre Ştefan Godei, patronul azilurilor groazei, şi ministrul Gabriela Firea

Potrivit unui document oficial consultat de G4Media, Ştefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat la cabinetul de senator al Gabrielei Firea în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023. Aceasta înseamnă că a fost recrutat în cabinetul Gabrielei Firea imediat după ce aceasta a câştigat postul de senator în alegerile din decembrie 2020. Informaţia a fost publicată şi de Gândul.

Ştefan Godei conducea un ONG care gestiona azilele groazei din Voluntari, iar una dintre cofondatoarele ONG-ului este Ligia Gheorghe, prietena şi consiliera Gabrielei Firea. Până acum, Firea a negat că ar fi avut cunoştinţă despre abuzurile din azilele din Voluntari asupra bătrânilor.

În prezent, Godei se află în arest preventiv în dosarul deschis de DIICOT. Înainte de a fi angajat la cabinetul de senator al Gabrielei Firea, el a fost şofer la Primăria Bucureşti în timpul mandatului lui Firea ca primar.

Potrivit Buletin de Bucureşti, Ştefan Godei a lucrat la Primăria Capitalei între 1 iulie 2016 şi 1 decembrie 2021. Prin urmare, el a fost angajat la scurt timp după ce Gabriela Firea a depus jurământul ca primar general. A ocupat funcţia de şofer la Primăria Capitalei timp de aproximativ cinci ani.

Adresa primită de la Primăria Generală a Capitalei, în urma unei solicitări a Buletin de Bucureşti, confirmă prezenţa lui Ştefan Godei pe statele de plată ale municipalităţii în perioada menţionată. Totuşi, informaţiile detaliate despre postul şi dispoziţiile primarului general în ceea ce-l priveşte pe Godei fac parte din dosarul personal al acestuia şi conţin date cu caracter personal, conform comunicării Biroului de Presă.

SURSA FOTO: gandul.ro

Comentarii