Lider PNL, apel disperat către Bolojan. Îi cere să devină noul premier: Nu ne lăsaţi pe mâna PSD-ului cu un guvern minoritar!

luni, 11 octombrie 2021, 12:38
3 MIN
 Lider PNL, apel disperat către Bolojan. Îi cere să devină noul premier: Nu ne lăsaţi pe mâna PSD-ului cu un guvern minoritar!

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca (PNL), a lansat, pe Facebook, un apel public către Ilie Bolojan, cerându-i acestuia să preia şefia Guvernului şi să refacă alianţa cu USR.

"Nu cred că există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dvs iar cei care înţeleg ce schimbare aţi putea aduce şi nu o doresc, nu vor scoate un cuvânt", transmite Dunca, în condiţiile în care este de notorietate publică faptul că preşedintele Iohannis nu îl agreează pe Bolojan pentru că acesta este un om cu personalitate şi nu intră în tiparul "da, şefu', aveţi dreptate."

Redăm postarea scrisă de Dunca chiar în ziua în care partidele, inclusiv PNL-ul, se prezintă la Cotroceni pentru consultări.

"D-le Ilie Bolojan!

Îndrăznesc să vă abordez întrucât e belea mare pentru ţara noastră.

Aţi fost pentru mine şi pentru prietenul meu Ioan Popa un far în furtuna politică şi administrativă în care am ales să ne sacrificăm timpul şi resursele personale pentru a aduce o viaţă mai bună celor care au crezut în noi. De fapt am să vorbesc în nume personal. Nu am acordul primarului Reşiţei de a vorbi şi în numele lui. Deşi cred că sunt în asentimentul acestuia.

Aşadar am ales să mă implic în încercarea de a schimba în bine soarta judeţului Caraş Severin . Aţi fost un exemplu şi aţi demonstrat tuturor că 'Se poate'. Acesta a devenit sloganul meu şi a multora din cei care nu s-au îmbogăţit din contracte cu statul şi au decis să se opună vechii orânduiri.

Cu dv în fruntea guvernului putem repara tot . Recuperăm timpul pierdut pentru că sunteţi în asentimentul tuturor.

Nu cred că există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dvs iar cei care înţeleg ce schimbare aţi putea aduce şi nu o doresc, nu vor scoate un cuvânt. Puteţi să-i călăriţi mai apoi cum doriţi dacă nu se conformează pentru a duce ţara pe drumul cel bun. Vă iubeşte poporul şi reprezentaţi o ultimă speranţă.

Refaceţi alianţa, reparaţi greşeala cu ministerele pierdute, lăsaţi pe Drulă la transporturi pentru că a făcut treaba bună, recuperaţi celelalte două ministere, chiar şi cu funcţia de la Camera Deputaţilor în schimb, iertaţi-i pe toţi ceilalţi, păstraţi UDMR pentru că au locul lor binemeritat în toate guvernele din 90 încoace şi gata cu criza. Şi nu uitaţi de Ludovic Orban pentru că el e în sufletul sutelor de primari. Chiar dacă o fi şi greşit….

Puteţi să faceţi asta.

Nu ne lăsaţi pe mâna PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveţi şansa să reparaţi toată porcăria asta. Aproape ca şi obligaţia….

Nu doresc să-mi caut un alt partid. În combinaţie cu ei nu putem câştiga niciodată nimic. Despre PSD vorbesc. Cu atât mai mult cu cât am început să-i cunosc pe cei din PNL. În special pe primarii din judeţ care sunt oameni deosebiţi. Harnici şi îndurători. Sunt puternici pentru că ani de zile au fost umiliţi şi nu au trădat fugind din partid atunci când li s-a cerut.

În PSD au fost şi încă sunt mulţi oameni de calitate dar cine are azi putere acolo, e vai şi amar…

Aşa vă rog.
Sincer, eu personal, nu văd cum aş putea să stau la aceaşi masă cu veşnicul şi toxicul Mocioalcă. Aici la noi în judeţ".

Sursa: epochtimes

Comentarii