Liiceanu câștigă definitiv procesul cu Gâdea şi Antena 3. Ce abjecţii a spus Gâdea

joi, 26 octombrie 2023, 08:56
2 MIN
 Liiceanu câștigă definitiv procesul cu Gâdea şi Antena 3. Ce abjecţii a spus Gâdea

Realizatorul TV Mihai Gâdea și postul de televiziune Antena 3 au pierdut definitiv procesul cu Gabriel Liiceanu, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție le-a respins, miercuri, recursul, scrie g4media.ro.

„Respinge, ca nefondat, recursul declarat de pârâţii Antena 3 S.A. şi Gâdea Mihai împotriva deciziei nr. 149 A din 9 februarie 2022 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Obligă pe recurenţii-pârâţi la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reduse conform prevederilor art. 453 alin. 1 Cod procedură civilă, reprezentând onorariu de avocat, în favoarea intimatului-reclamant. Definitivă”, se arată în minuta instanței.

La Tribunalul Capitalei, Liiceanu a obținut daune de 1000 de euro, însă în apel, la CAB, a primit daune morale de 20.000 de euro. Decizia a fost executorie așa că Liiceanu i-a executat silit pe Gâdea și A3. La recurs, la ÎCCJ, Gâdea și A3 au solicitat banii înapoi, dar instanța le-a respins cererea.

Gabriel Liiceanu a dat în judecată postul Antena 3 şi pe Mihai Gâdea în 2019. Mihai Gâdea a fost acuzat de Liiceanu că în timpul unei emisiuni Sinteza Zilei din 16 aprilie 2019, difuzată la postul de televiziune Antena 3, a făcut ”acuzații mincinoase și declarații denigratoare și defăimătoare”.

Mihai Gâdea a susținut la televizor că Liiceanu și-ar fi bătut soția când era însărcinată. „Domnu’ Liiceanu, mie mi-ar fi fost foarte rușine să fiu în locul dumneavoastră pentru relatarea din interviul, cred că din revista Psihologia, a fostei dumneavoastră soții, știți la ce mă refer… S-o bateți în luna a nouă… D’asta v-a părăsit, nu?”, a spus Gâdea în timpul emisiunii.

Avocata lui Gabriel Liiceanu a fost Nicoleta Popescu, cea care a fost și apărătoarea Laurei Codruța Kovesi și a judecătorilor Cristian Danileț și Camelia Bogdan.

Comentarii