LIVE: Firmele din Republica Moldova aduc tot ceea ce au mai bun la Palas. O expoziţie ce nu trebuie ratată

vineri, 10 noiembrie 2023, 11:00
1 MIN
 LIVE: Firmele din Republica Moldova aduc tot ceea ce au mai bun la Palas. O expoziţie ce nu trebuie ratată

Persoanele aflate în căutarea unor produse autentice fabricate în Republica Moldova au ocazia să cumpere sau să deguste până duminică din cadrul unei expoziţii care va avea loc în Iaşi. Deschiderea oficială are loc astăzi, 10 noiembrie 2023, de la ora 11.00, evenimentul "Republica Moldova Prezinta" fiind găzduit de centrul comercial Palas, în Atrium.

Expozitia este la a 5-a editie organizata la Iaşi in scopul integrarii companiilor din Rep. Moldova si Romania, promovarea si comercializarea marfurilor, indetificarea de parteneri de afaceri. La expozitie iau parte circa 60 de producatori din Republica Moldova, din domenii precum: industria agro-alimentara, productia de vinuri si bauturi spirtoase, confectii textile si marochinarie, produse cosmetice si de parfumerie etc.

La deschiderea oficiala sunt prezenţi: Sergiu HAREA, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Rep. Moldova, Mihai CHIRICA, Primarul Municipiului Iasi, Paul BUTNARIU, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Iasi, Ion COSER, Consulul General al Republicii Moldova la Iasi, Ionel CONSTANTIN, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Vaslui şi Dumitru PINTEA, Directorul Organizatiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului din Rep. Moldova.

Comentarii