LIVE VIDEO: Chirica – „Nu am mai făcut invitații niciunei oficialități de la București”

miercuri, 19 ianuarie 2022, 12:18
1 MIN
 LIVE VIDEO: Chirica – „Nu am mai făcut invitații niciunei oficialități de la București”

Primarul Mihai Chirica susține o conferință, dezbătând subiecte fierbinți precum bugetul, facturile, evenimentele dedicate zilei de 24 ianuarie.

Urmăriți LIVE conferința:

Primul subiect dezbătut este bugetul: 600 de milioane lei pentru secțiunea de dezvoltare din totalul de 1,56 miliarde lei.

Primarul a prezentat o serie de doleanțe exprimate de ieșeni în aproximativ 1250 de chestionare completate pe subiectul destinațiilor proiectului de buget: infrastructura rutieră, inclusiv parcări ("dar nu pe spații verzi"), transport public modern, parcuri și locuri de joacă.

Mihai Chirica anunță un 24 Ianuarie "fierbinte", pe fondul acțiunilor AUR, și reamintește că evenimentele de atunci vor fi organizate doar indoor, adică în spații închise. "Nu am mai făcut invitații niciunei oficialități de la București", a spus el.

În privința propunerii făcute Asociației Municipiilor, primarul a precizat că renunță la ideea legării activității secretarului general al Primăriei de mandatul primarului, optând pentru o discuție mai largă pe subiectul statutului secretarilor cu asociațiile profesionale ale acestora.

Comentarii