(LIVE-VIDEO) Conferinţă de presă la Primărie. Ce anunţuri face primarul la final de an

joi, 22 decembrie 2022, 13:12
1 MIN
 (LIVE-VIDEO) Conferinţă de presă la Primărie. Ce anunţuri face primarul la final de an

Primarul Mihai Chirica susține o conferință de presă cu puțin timp înainte de a avea loc ultima ședință ordinară din acest an.

Edilul-șef va aborda subiecte administrative și, cel mai probabil, va vorbi despre proiectele incluse pe ordinea de zi a reuniunii, precum și despre evenimentele organizate de Primărie în această perioadă.

„Un an [2022] care a adus de toate, mai ales în viața mea politică și mi-a adus doar lucruri urâte în viața mea politică, cele mai urâte lucruri din viața mea mi le-a adus anul 2022, mân gândeam că 2021, dar uite că se poate și mai rău. [Un an] în care sigur am devenit în continuare un trofeu, sau am rămas în continuare un trofeu, dar nu voi sta pe biroul nimănui, niciodată. Trofeul Mihai Chirica va sta doar într-un cimitir, în amintirea memoriei mele și cu cei dragi la căpătâiul meu, în rest nu voi sta trofeu pe masa nimănui, aveți promisiunea mea”, a spus primarul, în debutul conferinței.

Primarul a mai anunțat publicarea proiectului de buget pe anul 2023, cu o valoare estimată de 2,2 miliarde lei. Proiectul poate fi consultat aici.

Deocamdată, proiectul de buget a fost publicat într-o variantă simplificată, cu indicatorii financiari estimați pe fiecare capitol bugetar în parte.

Comentarii