Liviu Apostol, fost profesor la Departamentului de Geografie al UAIC, a încetat din viaţă

marți, 10 ianuarie 2023, 17:11
1 MIN
 Liviu Apostol, fost profesor la Departamentului de Geografie al UAIC, a încetat din viaţă

Profesorul Liviu Apostol de la Departamentului de Geografie din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a încetat din viaţă. Anunţul a fost făcut public pe pagina de Facebook a instituţiei. 

El s-a pensionat în anul 2015 şi era profesor asociat în cadrul Departamentului de Geografie. Era născut în anul 1949, iar pe 1 noiembrie 2022 a împlinit vârsta de 73 de ani.

“Cu adâncă durere, membrii Departamentului de Geografie din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi deplâng plecarea în veşnicie a profesorului universitar doctor emerit Liviu APOSTOL, veritabil model de erudiţie şi profesionalism pe tărâmul Geografiei româneşti, cu contribuţii remarcabile la dezvoltarea Climatologiei ieşene.

Pentru tot ce a însemnat profesorul Liviu APOSTOL ca om, dascăl şi cercetător, un sincer şi pios omagiu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Slujba de înmormântarea va avea loc joi, 12 ianuarie 2023, ora 13, în cimitirul bisericii din satul Fundătura, comuna Iclod, judeţul Cluj.,

La Departamentul de Geografie (Corp B, etaj 3) se va deschide începând cu joi, 12 ianuarie, o Carte de Condoleanţe, în care sunt aşteptaţi să semneze cei care vor să lase un ultim omagiu la despărţirea de distinsul nostru coleg şi profesor”, se arată pe pagina de Facebook a Facultăţii de Geografie şi Geologie Iaşi.

Comentarii