Advertorial

Locuri de muncă noi pentru asistenții medicali generaliști

miercuri, 06 februarie 2019, 08:46
1 MIN
 Locuri de muncă noi pentru asistenții medicali generaliști

Indiferent că ești proaspăt absolvent de școală postliceală sau de facultate, ori ai deja experiență notabilă în sectorul medical, Schon Klinik, unul dintre cele mai mari lanțuri de spitale din Germania, te vrea în echipa sa.

Peste 100 de locuri de muncă pentru specializări precum terapie intensivă și neurologie sunt puse la bătaie într-una dintre cele 21 de unități medicale proprii.

Mediko Hire lansează unul dintre cele mai mari proiecte pentru AMG, din Europa! Evenimentul va avea loc în 9 februarie, de la ora 10.00, în incinta Hotelului Ramada.

Cursuri gratuite de limba germană, certificarea nivelului B2, cazare gratuită în primele 3 luni, workshop-uri de dezvoltare personală, training-uri medicale și recunoaștere profesională. Sunt doar câteva dintre beneficiile proiectului Diamant, oferite de Mediko Hire și Schon Klinik.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la prezentare! Ești la doar un pas distanță să câștigi cele mai mari salarii de AMG, din Germania! Tot ce trebuie să faci e să studiezi sau să fii absolvent de Asistență Medicală Generală, să ai Bacalaureat și să îți dorești să înveți limba germană!

Aplica acum:

https://mediko-hire.net/iasi-event-landing-page?utm_campaign=diamant&utm_medium=banner&utm_source=bzr

 

 

Comentarii