Logitech a creat cea mai tare tastatură office din lume și a regândit un mouse

joi, 26 mai 2022, 11:47
1 MIN
 Logitech a creat cea mai tare tastatură office din lume și a regândit un mouse

Producătorul elvețian tocmai a prezentat cea mai tare tastatură office. Este vorba despre MX Mechanical și este o combinație excelentă între tastaturile pe care le folosim pentru muncă, adică MX Keys și poate cea mai bună tastatură a producătorului, G915.

MX Mechanical păstrează liniile simple de design de pe MX Keys și împrumută switch-urile mecanice low-profile de pe G915 pentru a obține o tastatură extrem de elegantă, care va rezista în timp și care vine în două variații: MX Mechanical și MX Mechanical Mini. Acestea vor folosi switch-urile Kailh Choc V2 și vor oferi trei variante ale acestora dintre care putem alege: roșii (liniare), albastre (clicky) și maro (tactile).

Logitech a păstrat tradiția și atunci când vorbim despre baterie, iar tastaturile oferă o durata de viață de până la 15 zile cu iluminarea activă și până la 10 luni cu ea dezactivată.

Pe lângă noua tastatură, Logitech ne-a mai făcut cunoștință și cu MX Master 3S. Acesta păstrează rețeta de succes care a făcut din MX Master 3 un best-seller și o îmbunătățește.

Aflați amănunte de pe zonait.ro.

Comentarii