Lovitură pentru TVR. Jurnalistul dat afară pentru agresiune sexuală a câștigat procesul

marți, 12 martie 2024, 18:03
1 MIN
 Lovitură pentru TVR. Jurnalistul dat afară pentru agresiune sexuală a câștigat procesul

Marian Olaianos, jurnalistul TVR dat afară pentru că și-ar fi agresat o colegă, alături de care trăia o relație extra-conjugală, a câștigat procesul intentat.

El trebuie să fie repus în drepturi, iar TVR trebuie să-i plătească și salariile restante.

Realizatorul emisiunii Replay a primit vestea marți, 12 martie din partea Tribunalului Ilfov. Comentantorul TV va fi repus în drepturi: „Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată. Anulează decizia nr. J/22 din data de 09.03.2023, emisă de pârâtă. Obligă pârâta la reintegrarea reclamantului în funcţia şi postul deţinute anterior concedierii. Obligă pârâta la plata către reclamant a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul de la data concedierii şi până la data reintegrării efective. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Ilfov”.

Conform fanatik, Marian Olaianos a făcut primele declarații în urma deciziei instanței: „Sunt bucuros și încrezător, așa cum este și firesc. Am avut încredere că instanța o să țină cont de toate dovezile depuse la dosar și că se va face dreptate. Și, iată că acest lucru s-a și întâmplat”. 

Comentarii