„Mai am doar câteva luni de trăit”. Bărbat diagnosticat cu cancer cerebral luptă pentru visul său

marți, 24 ianuarie 2023, 16:10
2 MIN
 „Mai am doar câteva luni de trăit”. Bărbat diagnosticat cu cancer cerebral luptă pentru visul său

"Gândul la fiul meu m-a lăsat cu inima frântă. Știam că nu voi putea dansa la nunta lui. Probabil că nici măcar nu-l voi vedea absolvind facultatea." își începe bărbatul povestea. El a fost diagnosticat cu cancer cerebral în formă terminală.

Medicii i-au mai dat doar câteva luni de trăit dar acest lucru nu-l împiedică să renunțe la plăcerea pe care și-a descoperit-o în ultimele clipe ale vieții. Bărbatul spune că moartea îl va surprinde în timp ce lucra.

"În urmă cu aproape 20 de ani, soția mea, Hannah, o croitoreasă expertă, l-a învățat pe fiul nostru Abe, în vârstă de 5 ani, noțiunile de bază ale tricotajului. 

În urmă cu aproape 20 de ani, soția mea, Hannah, o croitoreasă expertă, l-a învățat pe fiul nostru Abe, în vârstă de 5 ani, noțiunile de bază ale tricotajului. Când m-am întors acasă de la serviciu într-o zi, Abe m-a întâmpinat entuziasmat la ușă și a insistat să stau cu el în timp ce mă învăța noua sa abilitate. Mi-a întins o pereche de dibluri de lemn bont cu capace de ghindă lipite pe vârfuri și un ghem de ață de lavandă atașat la unul dintre ace. Folosindu-și propriul set, a început cu mândrie să tricoteze, introducând un ac în prima cusătură. "Intră pe ușa din față, aleargă prin spate", a cântat el în timp ce făcea punctul de tricotaj."Acum e rândul tău, tată", a spus el după ce a făcut de câteva ori fiecare parte a cusăturii. Îmi urmărea cu atenție încercările, oferindu-mi sfaturi utile. Hannah s-a așezat de cealaltă parte a lui, șoptindu-i indicații suplimentare pe care mi le putea oferi. În majoritatea nopților din săptămânile următoare, am primit lecții suplimentare de la ei și, în cele din urmă, am reușit să tricotez o eșarfă simplă.

Cu timpul, am devenit începător, dar destul de pricepută. Am tricotat eșarfe în formă de aligator, căciuli pentru copiii imigranților, genți de mesager din fetru și multe perechi de șosete. O singură pereche îmi poate lua o sută de ore pentru a o face. Pe baza salariului meu orar ca medic, o pereche de șosete mă poate costa 20 de dolari în fire și 6.000 de dolari în muncă.

Mai mult, pe newsweek

Comentarii