Manchester City, acord cu Leipzig pentru fundașul de 90 de milioane de euro

miercuri, 02 august 2023, 20:35
1 MIN
 Manchester City, acord cu Leipzig pentru fundașul de 90 de milioane de euro

Manchester City a ajuns la o înțelegere cu nemții de la RB Leipzig pentru transferul fundașului central croat Josko Gvardiol, care va ajunge în Premier League pentru 90 de milioane de euro.

Josko Gvardiol, transferat de Manchester City de la RB Leipzig

Formația antrenată de Pep Guardiola a fost aproape să atingă suma record plătită pentru un fundaș, după ce în 2019 rivala United plătea 93 de milioane de euro pentru Harry Maguire.

„Cetățenii” îl consideră pe fundașul în vârstă de 21 de ani ca pe un pion important pe care se vor baza în următorul deceniu, iar sosirea sa va fi confirmată în următoarele zile, scrie Daily Mail.

Josko Gvardiol a rămas în tribună miercuri la cele două partide amicale disputate de RB Leipzig, împotriva celor de la Sint-Truidense și Altglienicke.

Internațional cu 21 de apariții în reprezentativa Croației, fundașul a făcut parte din echipa care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale și a marcat în victoria contra Marocului din finala mică.

Din cele 90 de milioane de euro pe care le va primi de la englezi, RB Leipzig va plăti 20% fostei echipe a lui Gvardiol, Dinamo Zagreb.

Conform site-ului Transfermarkt, tânărul jucător croat este evaluat la 75 de milioane de euro.

Comentarii