Manifestare importantă în domeniul cosmetic, la Universitatea Tehnică

luni, 18 iunie 2018, 19:58
1 MIN
 Manifestare importantă în domeniul cosmetic, la Universitatea Tehnică

Specialişti ai unor firme de cosmetice din România, dar şi din străinătate, vor susţine o serie de prezentări, prelegeri şi cursuri la Iaşi în perioada 18-20 iunie. 

Evenimentul este organizat de Societatea Română a Chimiştilor Cosmetologi (SRCC) şi Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului „Cristofor Simionescu“ a Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“, în colaborare cu Consiliul Judeţean Iaşi. Evenimentul este realizat în cadrul Programului Internaţional „Ecaterina Merica Cosmetic Education Program“.

„România a fost aleasă pentru a treia oara să găzduiască această manifestare ca o recunoaştere a activităţii desfăşurate în cadrul SRCC în direcţia aplicării celor mai noi rezultate ştiinţifice în cercetarea, producerea, testarea, distribuirea şi utilizarea produselor cosmetice. De altfel, recunoaşterea în promovarea instruirii şi educaţiei în domeniul cosmetic s-a concretizat şi în acordarea, în anul 2003“, a premiului Lester Conrad (Lester Conrad Education Prize), au menţionat organizatorii evenimentului. Cursurile se adresează atât chimiştilor, medicilor, farmaciştilor, biologilor, cât şi specialiştilor în toxicologie, testare, legislaţie sau marketing, cu competenţe în domeniul cosmetologiei şi domeniile adiacente, precum şi distribuitorilor acestor produse. Evenimentul are loc în Sala de Consiliu a Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, de la ora 9. 

 

Comentarii