Mihai Morar, izbire frontală cu Victor Ciutacu: Hai s-o lămurim şi s-o reglăm bărbăteşte

marți, 06 iunie 2023, 17:10
2 MIN
 Mihai Morar, izbire frontală cu Victor Ciutacu: Hai s-o lămurim şi s-o reglăm bărbăteşte

Mihai Morar a acuzat România TV că a preluat o parte dintr-o conferinţă a sa fără să citeze sursa. Victor Ciutacu i-a dat o replică şi a spus că podcastul-conferinţă a fost iniţial citat. Ce s-a întâmplat exact aflăm de la Victor Ciutacu. De asemenea, jurnalistul de la România TV a spus că dacă-l deranja preluarea, Mihai Morar îl putea suna pentru că avea numărul lui de telefon, nu era nevoie de story-uri pe contul de Instagram.

„Mihăiţă, hai s-o lămurim şi s-o reglăm bărbăteşte- podcastul tău a fost iniţial citat. Din nefericire, însă, din cauză că fragmentul a fost difuzat în fereastră, nu în full, cum ar fi trebuit, nu s-a mai văzut. Ceea ce nu ne scuză neatenţia şi superficialitatea. În plus, dacă voia cineva să te ascundă şi să-ţi dea jos laurii de pe frunte, te tăia la montaj, dar n-a făcut-o nimeni.

Ai apărut, aşadar, în prime time, pe postul de ştiri cu cea mai mare audienţă. Ar trebui, dacă ai avea conştiinţa adevăratei tale poziţii în ierarhia valorilor, să fie o onoare pentru tine, să faci capturi, să le printezi şi să le înrămezi.

Am ales să difuzez bucata aia de podcast din două motive. Unu la mână, faptul în sine că un popă umple, cu bilete tăiate la intrare, Ateneul Român e o ştire în sine. Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraş, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mişto. Cum a făcut-o şi când cu referendumul pentru familie, dar nu-mi amintesc ca atunci să-ţi fi stârnit vreun interes, mie da.

Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având in vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină eşti, puneai restricţii de copyright. Dacă chiar urla revolta-n tine, în timp ce materialul era difuzat pe post în prime time, în cea mai vizionată emisiune a postului care îţi pute, îmi dădeai mesaj şi o rezolvam instant.

Ai numărul meu, e acelaşi, am fost colegi într-un post tv în care tu făceai emisiuni de înaltă ţinută cu Adelina Pestriţu lângă tine şi cu eminente intelectuale gen Bianca Drăguşanu invitate. Dacă te ţin bretelele şi ai ceva de reproşat sau de demonstrat, răfuieşte-te cu mine, sunt băiat mare. Nu-mi jigni colegii. Oricare dintre ei e, profesional, la ani lumină distanţă de tine, nu în favoarea ta.

Scrii mult, siropos şi inconsistent. Iar faptul că, după ce ani de zile ai zgârmat la propriu prin rahat şi lenjerii, te-ai rebranduit în PR financiar al doctorilor şi popilor celebri şi bei pe bani suc de aronia pe facebook nu te face automat ziarist. Păstrează-ţi statutul de saltimbanc, te prinde mai bine”, a fost replica lui Victor Ciutacu după ce Mihai Morar a reproşat că România TV a preluat o parte din conferinţa sa „Fain şi simplu”.

SURSA: dcnews.ro

Comentarii