Minora gravidă umilită de Piedone într-un video postat pe Fb a născut prematur

marți, 18 iulie 2023, 10:26
2 MIN
 Minora gravidă umilită de Piedone într-un video postat pe Fb a născut prematur

Minora gravidă umilită de primarul Cristian Popescu Piedone într-un video, distribuit pe Facebook chiar de către acesta, a născut prematur a doua zi după întâlnirea cu edilul.

Piedone este filmat în timp ce face o vizită la un centru de primire în regim de urgenţă din subordinea Primăriei Sectorului 5, sub pretextul că vrea să verifice condiţiile de locuire de acolo, în contextul scandalului privind azilurile groazei.

În timpul vizitei, primarul de la Sectorul 5, recent eliberat din închisoare, o umileşte pe o minoră gravidă, dar şi pe o angajată a centrului. „Ce faci, păpuşă? Tu eşti aici în centru? Şi eşti gravidă? E gravidă? Câţi ani are? Păi şi cum a rămas gravidă?”, este modul în care Piedone i se adresează tinerei.

În plus, comportamentul fetei, care se ascunde de primarul Sectorului 5, lasă să se înţeleagă că nu a fost de acord să fie filmată. Cu toate acestea, identitatea fetei nu este protejată în niciun fel, faţa acesteia fiind expusă.

La scurt timp după întâlnirea cu Piedone şi după ce filmarea a fost distribuită pe Facebook, tânăra a născut prematur, potrivit surselor PRESShub.

„Minora urma să nască la sfârşitul acestei luni. Era în săptămâna 37, deci la limita a ceea ce se consideră o naştere prematură. A născut luni şi este internată la Maternitatea Polizu”, a explicat pentru PRESShub o sursă din cadrul Primăriei Sectorului 5. Potrivit informaţiilor noastre, atât mama, cât şi copilul sunt bine, fără probleme de sănătate.

Vezi mai multe detalii pe presshub.ro

 

Comentarii